Найбільша війна

 

Найбільша війна.
Ми маємо будувати стратегію щоб здійснити Божі задуми.
Матв. 10:34
34 Не думайте, що Я прийшов, щоб мир на землю принести, Я не мир принести прийшов, а меча.

35 Я ж прийшов порізнити чоловіка з батьком його, дочку з її матір’ю, і невістку з свекрухою її.

36 І: вороги чоловікові домашні його!

37 Хто більш, як Мене, любить батька чи матір, той Мене недостойний. І хто більш, як Мене, любить сина чи дочку, той Мене недостойний.

38 І хто не візьме свого хреста, і не піде за Мною слідом, той Мене недостойний.

39 Хто душу свою зберігає, той погубить її, хто ж за Мене погубить душу свою, той знайде її.
З приходом Ісуса проявляється більше духовна війна. І найбільша війна це війна у нашому розумі. Перемоги звершуються ще до битви. Якщо ти в своєму розумі прийняв рішення перемогти то ця перемога і прийде.
В якому часі ми живемо?
Часто зустрічається думка мир заради миру. Пацифісти відокремлюють себе від світу ховаючись від війни яка в будь-якому випадку прийде. Ще одне поняття це толерантність.
Толерантність (від лат. tolerantia – терпіння) – у загальному значенні ослаблення чи відсутність можливості реакції на який-небудь несприятливий фактор у результаті зниження чутливості до його впливу. Основна риса це терпіння. Терпіння до чужого способу життя, навіть якщо це не є правильним. Такі речі впливають на нас, і ми це бачимо в світі на прикладі одностатевих стосунків.
У країнах де церква мовчала такі закони і рішення, толерантні, принесли багато проблем, людям і їх сім’ям.
Нажаль багато віруючих людей програли у своєму розумі війну і прийняли рішення не говорити близьким про Бога, заради хороших стосунків. Мир заради миру це не правильно! Якщо має бути війна то вона має бути.
Що таке любов про яку говорить світ, і що таке любов яка є від Бога? Моя любов до Бога має бути вище від любові до людини.

Матв. 10
38 І хто не візьме свого хреста, і не піде за Мною слідом, той Мене недостойний.

39 Хто душу свою зберігає, той погубить її, хто ж за Мене погубить душу свою, той знайде її.

2 Тим. 3:1
1 Знай же ти це, що останніми днями настануть тяжкі часи.

2 Будуть бо люди тоді самолюбні, грошолюбні, зарозумілі, горді, богозневажники, батькам неслухняні, невдячні, непобожні,

3 нелюбовні, запеклі, осудливі, нестримливі, жорстокі, ненависники добра,

4 зрадники, нахабні, бундючні, що більше люблять розкоші, аніж люблять Бога,

5 вони мають вигляд благочестя, але сили його відреклися. Відвертайсь від таких!

Є категорія людей яким ми будемо служити. Чи хочу я йти до людини яка є в цьому списку? Це буде коштувати дорого, оскільки не кожна людина буде рада почути Добру Новину від нас. Коли ми йдемо до таких людей це як ніби йти на хрест. Тому Ісус каже щоб ми взяли свій хрест і йшли за Ним. Не має значення скільки разів ми виходили до людей спілкуватись про Ісуса, страх буде завжди. Ми зі світлом ідемо в темряву. Головне виграти цю війну у своєму розумі і прийняти рішення заговорити з людиною. Навколо гас є багато хороших людей, але їх треба знайти.
Хто є справжнім християнином? Це той хто дійсно взяв свій хрест і робить тому що Ісус з ним! Для людини природньо іти шляхом найменшого опору.
Ми маємо бути християнами, які перемагають свої битви в розумі.

Матв. 10:40
40 Хто вас приймає приймає Мене, хто ж приймає Мене, приймає Того, Хто послав Мене.

41 Хто приймає пророка, як пророка, той дістане нагороду пророчу, хто ж приймає праведника, як праведника, той дістане нагороду праведничу.

42 І хто напоїть, як учня, кого з малих цих бодай кухлем водиці холодної, поправді кажу вам, той не згубить нагороди своєї.

Бог цінить коли ми підтримуємо тих хто служить і хто переходить битву.

Leave A Reply