Одкровення від бухгалтера Лист 4

Одкровення від бухгалтера

Лист 4

 

Знову рада з тобою поговорити. Дуже заохочую тебе до спілкування та роздумів. Не закривайся в собі ,і не бійся писати, не бійся прийти (наша адреса і написана, і показана)  і висказувати свою думку.

Запрошую прийти до нас на служіння, і побачити  тих, таких різних, характерних особистостей, яких Господь якимось чудом обєднав в одну спільноту – церкву  Божу. Чому церкву?

Бо Головою її Є Христос , і ціль її – помножувати Царство Боже на землі, разом славити і поклонятись Господу, допомагати один одному зростати духовно,щоб процвітати у всіх сферах нашого життя.

Я люблю свою церкву, людей і дуже хочу, щоб вона поширювалась по землі,щоб зростали свідоцтва на Славу Христа.

Трохи моєї історії…

Чому я тут? Чому я не сиджу перед телевізором чи в компі весь свій вільний час (а в мене його, повір, дуже мало)? Чому сиджу на кухні, пізно ввечері, і знову пишу!?.. Тож  хіба мені більше всіх треба?..

Але…це маленьке словоале”. Є  Хтось , Хто лагідно  і наполегливо говорить  моєму єстві, моєму  внутрішньому- я-, щоб я не була байдужа, щоб бодай одній душі стало тепліше, радісніше і можливо, відкрилось нове дихання жити, творити, шукати і знайти Його, свого особистого Спасителя   Ісуса.

Тому і заохочую тебе не ховатись за компом і навушниками, що стало просто епідемією, а йти, йти до небайдужих, щирих людей, через яких ти можеш отримати і словом і ділом підтримку та підбадьорення….

 Це так собі, був невеличкий ліричний відступ, А тепер, мій маленький віршик (я ж  поетичний бухгалтер):

« Іти за Христом-це для сильних духом,

Іти за Христом- це не для слабих,

Наш Бог Живий-ти Його тільки слухай,

Бо тільки з Ним ти дійдеш до мети.»

Р.S. З нами і з Ним  не скучно, повір.

   До зустрічі, на сайті, або у нас, на каві….