Пастор Сергій з Дніпропетровська

Сьогодні в гостях був пастор Сергій з Дніпропетровська.

image-2e693922b917ccea86fc97a9599b016ac4d2c485346fb0186d7d4daafadecb50-V
Якщо ми дружимо з Ісусом Христом, то у нас все буде добре! І в нас все буде воскресати, наші сім’ї, друзі. Друг це той, з яким я постійно спілкуюся. Я готовий віддати останнє Йому. У того хто дружить з Ісусом діє сила воскресіння.
Мтв 6:25.
25 Через те вам кажу: Не журіться про життя своє що будете їсти та що будете пити, ні про тіло своє, у що зодягнетеся. Чи ж не більше від їжі життя, а від одягу тіло?

26 Погляньте на птахів небесних, що не сіють, не жнуть, не збирають у клуні, та проте ваш Небесний Отець їх годує. Чи ж ви не багато вартніші за них?

27 Хто ж із вас, коли журиться, зможе додати до зросту свого бодай ліктя одного?

28 І про одяг чого ви клопочетесь? Погляньте на польові лілеї, як зростають вони, не працюють, ані не прядуть.

29 А Я вам кажу, що й сам Соломон у всій славі своїй не вдягався отак, як одна з них.

30 І коли польову ту траву, що сьогодні ось є, а взавтра до печі вкидається, Бог отак зодягає, скільки ж краще зодягне Він вас, маловірні!

31 Отож, не журіться, кажучи: Що ми будемо їсти, чи: Що будемо пити, або: У що ми зодягнемось?

32 Бож усього того погани шукають; але знає Отець ваш Небесний, що всього того вам потрібно.

33 Шукайте ж найперш Царства Божого й правди Його, а все це вам додасться.

Бог не проти щоб ми піклувалися про своє життя. Але є суєта яка відволікає нас від Нього. Є першочергове і другорядне. Чому деякі люди починають добре але потім вони відходять?
Такі люди втратили фокус! Спочатку ми дивимось на Бога але потім концентруємось на дрібницях. Потрохи така річ нас віддаляє від Бога.

Ісус казав що Царство Боже вже наблизилось. Воно вже тут. Ковчег який будував Мойсей приносив присутність Божу, туди де він знаходився. Ніколи не можна нехтувати Божим помазанням. Є люди які самі на себе наганяють прокляття. Наприклад фраза: “нічого собі!” Це ніби собі нічого. Треба казати все мені, тому що слова мають силу.
Не треба переживати за свою репутацію. Бог попіклується про це. Ліпше бути дурнем в очах людини але розумним в Божих очах! В кінці кінців ми дамо звіт не людям а Богу.
Більшість проблем які ми очікуємо можуть і не прийти.

Євр 9:4
4 Мала вона золоту кадильницю й ковчега заповіту, усюди обкутого золотом, а в нім золота посудина з манною, і розцвіле жезло Ааронове та таблиці заповіту.

Що мав у собі ковчег Мойсея? Що таке таблиці заповіту? Це посібник Слова Божого для нашого життя!
Ісус дияволу відповідав: “Написано!”. Любий компроміс знищує наше життя. Ми хочемо щоб Бог допомагав на початку, але Він прийде тоді, коли зрозуміє що ми готові йти до кінця.
Бог обіцяє нам що не залишить нас. Чи ми довіряємо Йому? Таблиці заповіту це наш фундамент. Не дивись на видиме але дивись на невидиме. Бог веде нас так як і обіцяв.

Ще ковчег мав манну. Манна це символ чуда. Нам потрібно згадувати в серці всі чудеса які Бог робив нам! І не важливо чи ці історії ми вже розказували багато разів чи ніколи. Це має бути для нас цінністю. Збирати манну це бачити чудеса у своєму житті!

Останнє що було в ковчезі це жезл Аарона. Цей жезл це покликання. Кожна людина в церкві має покликання. Нема людей покликаних бути тільки тими що приходять і йдуть. Для кожного Бог приготував щось своє, особливе. Наша стихія це служіння Богу. Все що не робиш роби як для Господа! Якщо людина рухається у своєму покликанні то біля неї будуть однодумці. Відразу з’являються нові ідеї і думки. Приходить розвиток і прогрес.
Розвивайся у своєму покликанні і заряджай інших на якісь ідеї та дію.
Завдай собі питання що є в моєму ковчезі? Нехай твоє покликання розцвітає у житті. Здійсни роботу Божу і шукай Царства Божого. Найкраще попереду!

image-a010dc8e971031fedac91fc94b75a993b189e29a21c29bb155626607aa37a2eb-V

null

Leave A Reply