Перша любов

Читай повільно впиваючись в кожне слово! Всі любимо читати про любов, про дошлюбні відносини хлопця із дівчиною, так обожнюємо це пізнавати, що забуваєм про ту любов до твого і мого Бога, Той що створив небо і землю і все що наповнює їх. Той що створив час, простір і матерію. Бог Авраама, Ісака, Якова.
Обявлення 2:4 “Але маю на тебе те, що ти покинув свою першу любов.”
Друзі, дуже прикро, мені в першу чергу, що я забуваю ту першу заповідь любові! Виходить наступне, ти і я, можливо і не задумавались що невиконувавши одну із заповідей є гріх. Оу! І тоді до мене дійшло, – я не так як слід любив Бога, я любив із долі якоїсь, я любив тоді коли я хотів любити. Я слабкий, понівечений світом парніша. Ти тільки вдумайся в цих пару слів “Возлюби Господа твого всім серцем твоїм! Всім розумом твоїм! Всією душею твоєю!” , що скажеш мій друже?, коли ти в останнє так любив…?

Про це багато можна писати, говорити, я небуду вдаватись у дрібниці, суть ви зрозуміли. Отож написано у книзі Богом натхненій такі слова-Об’явлення 2:5 (синодальний переклад) “Итак вспомни, откуда ты ниспал, и покайся, и твори прежние дела”.
3 важливі кроки які ти повинен зробити щоб вернути собі справжню любов до Бога:

1.Згадай ті часи коли твій розум твоє серце і твоя душа , всі триєдино любили , і ще раз повторюсь, любили Творця , твого Ісуса. Ті часи коли ти був готовий як ніколи всю суєту полишити і насолоджуватись тим, що ти знаєш Ісуса, ти знаєш свого Бога, і ти знаєш що Він стоїть за тебе всією своєю силою.

2.Покайся. Як тобі зручно, чи в дома на колінах, чи із друзями. Головне щирість, відкритість. Ти знаєш як це зробити..!

3. Роби минулі справи. Знову віддайся всім розумом! Всім серцем і всією душею!.
Верни собі ту першу любов , рвися до того у всі сили свої. А інакше прийде Господь і здвине світильник твій!…

Це не я придумав, це написано в Книзі, яку ти і я читаєм. Бог вибрав нас, не підведім же Його..! Анонімно.

Leave A Reply