Побачити Царство Боже

Побачити Царство Боже

  1. І сталось після оцих слів днів за вісім, узяв Він Петра, і Івана, і Якова, та й пішов помолитись на гору.
  2. І коли Він молився, то вигляд лиця Його переобразився, а одежа Його стала біла й блискуча.
  3. І ось два мужі з Ним розмовляли, були то Мойсей та Ілля,
  4. що з’явилися в славі, і говорили про кінець Його, який в Єрусалимі Він мав докінчити.

(Від Луки 9:28-31)

Від нас вимагається бажати бути разом навколо Ісуса. В першу чергу ми маємо бути поклонниками, тими хто приносить жертву яка догоджає Богу. Служіння церкви має випромінювати Славу Божу.

Хочемо запросити вас на служіння Церкви У Львові

Є два прояви Слави Божої, коли вона проявляється зверху і коли вона всередині кожного з нас проявляється коли ми разом. Чим ближче я до Бога тим більше проявляється Його Слава.

Мойсей представляв закон Бога а Ілля представляв пророків. Це образ того, що Служіння Ісуса підтримується Законом та пророками.

  1. І ось два мужі з Ним розмовляли, були то Мойсей та Ілля…

(Від Луки 9:30)

В певні моменти кожен з нас потребував підтримки. Так само як і Ісус. Це був час підкріплення і настанови. Іван Хреститель прийшов в дусі Іллі. В день жалоби і скорботи мав прийти Ілля. І фарисеї чекали його приходу.

isus_nebo

Якщо б Іван Хреститель не загинув то Іудеї б потім прийняли Його як Іллю, і тоді б Ісуса прийняли як Месію. А якщо б Ісуса прийняли як Месію то не було б і ціни за гріх, не було б тоді здійснено всього пророцтва. Тому на перший погляд несправедлива смерть Івана Хрестителя виглядає насправді планом Божим. Ми не маємо шкодувати що хтось іде з нашого життя. Насправді мають бути особливі зустрічі в нашому житті з Богом, щоб ми могли сказати що знаємо у Кого увірували.

Багато християн мають суху віру. Коли є Біблія але немає присутності. Бог має бути серед нас у присутності Своїй. Не завжди буде присутність Бога (щоб не було крайності) але вона має бути. Якщо її немає то немає справжніх стосунків з Богом.

  1. А Петро та приявні з ним були зморені сном, але, пробудившись, бачили славу Його й обох мужів, що стояли при Ньому.

(Від Луки 9:32)

Петро не просто заснув. Давайте подивимось на книгу Даниїла.

  1. А коли він говорив зо мною, я зомлів, і припав своїм обличчям до землі, але він діткнувся до мене, і поставив мене на моєму місці,
  2. та й сказав: Ось я об’являю тобі, що буде в кінці гніву, бо на кінець призначеного часу це видіння.

(Даниїл 8:18,19)

  1. І почув я голос його слів. А як почув я голос його слів, то я зомлів, і припав своїм обличчям до землі.
  2. І ось рука доторкнулася до мене, і звела мене на коліна мої та на долоні моїх рук.

(Даниїл 10:9,10)

Його Бог торкнувся і він не міг стояти на ногах.

  1. І коли я побачив Його, то до ніг Йому впав, немов мертвий. І поклав Він на мене правицю Свою та й промовив мені: Не лякайся! Я Перший і Останній,
  2. і Живий. І був Я мертвий, а ось Я Живий на вічні віки. І маю ключі Я від смерти й від аду.
  3. Отже, напиши, що ти бачив, і що є, і що має бути по цьому!

(Об’явлення 1:17-19)

Є певна реакція нашого фізичного тіла на надзвичайну присутність Божу. Є щось надприродне і сильне що наше тіло не може витримати. Є Бог про якого ми чули але насправді знаємо про Нього дуже мало. Ніби як через затемнене скло, бачиш образи але конкретно не бачиш.

1396007438_velichie-prirody-2

Бог має плани на нашу церкву. Потрібно слідкувати щоб наше життя було чистим, відділеним і святим, почнуться надприродні речі і люди почнуть спасатись. Ми потребуємо Бога. І чим ближче і більше ми будемо з Богом тим більше почнуть проявлятись надприродні речі навколо нас, і Божа сила буде торкатись інших людей.

Людина по справжньому може спастись тільки коли буде це надприродне покаяння, коли людина відчує своїм духом що їй потрібно спастись.

  1. І озвався Петро та й сказав до Ісуса: Господи, добре бути нам тут! Коли хочеш, поставлю отут три шатрі: для Тебе одне, і одне для Мойсея, і одне для Іллі.

(Від Матвія 17:4)

Коли церква разом, будуть проявлятись Божі речі. Буде приємна і солодка присутність коли не захочеться розходитись.

  1. А як він говорив це, насунула хмара та їх заслонила. І вони полякались, як стали ті входити в хмару.

(Від Луки 9:34)

Ці речі підкреслюють що є триєдинство Бога. Такі прояви, в різних куточках планети, проявлялась свого часу, що показує нам що можливо все, якщо ми є з Богом.

Зараз у світ інформації і різних вірувань лише Дух Божий може так торкнутись людини що вона відчує потребу у покаянні.

  1. І почувся ось голос із хмари, який промовляв: Це Син Мій Улюблений, Його слухайтеся!

(Від Луки 9:35)

Нам потрібно очікувати Бога у служінні, очікувати Бога у сім’ї та у житті. Він має бути на першому місці і найголовнішою Особистістю нашого життя.