+38067 203 8554 lvivchurch@gmail.com

Пропаганда

Певні речі відбуваються в Європі і це йде до нас. Коли це прийде і чи прийде я не знаю. Ми не маємо відсторонюватись від цих речей. Бо багато пропаганди направлено як на дітей так і на дорослих людей. Рано чи пізно прийде момент коли прийдеться вибирати між кар’єрою і Христом. Випробування це як в зооота перевірити пробу, наскільки золото є чистим. Бог хоче щоб ми очищались і були чистішими віж золота. Є екзамен від Бога для того, щоб ми укріпились.

Перед тим як Ісус був виданий Він молився за Петра. Ісус знав що Петро Його зрадить. Людина просто відмовчалась від всього. Але Ісус сказав що коли ти навернешся ти щось отримаєш і це ти маєш дати своїм братам і своїй церкві.

Якщо ми за щось переживаємо і маємо невпевненість ми можемо збиратись і славити Бога укріплятись і зростати в Господі і рухатись за ним. Це нам поки що не заборонено. Бог ніколи не залишить нас без розуміння куди Він рухається. Світ шукає стабільності але її не буде.

Єфесян 6.10

«І нарешті таке. Будьте міцні в Господі, в Його могутній силі. Зодягніться в повний обладунок Божий, щоб протистояти диявольським підступам. Бо ми боремося не проти людей, не проти плоті й крові, а проти правителів, володарів темряви цього світу, духовних сил зла на небесах. А тому зодягніться в повний обладунок Божий, щоб змогли ви протистояти, коли настане лихий день, і вистояти, перемігши все. Тож будьте стійкими. Підпережіться паском правди, а праведність візьміть своїм панцирем. І, щоб мати стійку опору, взуйтесь у Добру Звістку про мир. А також візьміть віру як щит, за допомогою якого ви зможете зупинити всі вогняні стріли лукавого. Візьміть спасіння своїм шоломом вашим, а мечем Духа — Послання Боже.»
‭‭
Ми маємо практикувати у своєму житті ці обладунки. Щоб в день обставин (це може бути не один день) ми були готові. Ця хмара наближається і ми маємо бути готові дати відсіч. Мене це турбує як віруючу людину. Щоб наші діти були захищені. На нас ця відповідальність як церкви щоб ми це вкладали в своїх дітей. Це не має застати нас зненацька.

Ми маємо цікавитись тим що робиться в світі. Щоб знати що відбувається навколо і що впливає на нас і на інших людей.

Моя ціль сьогодні щоб ми були готові у свій час сказати слово своє. Чи ми будемо дійсно стояти на своїх переконаннях.

В боксі нокаут це удар не певної сили а це удар коли боксер був не готовий прийняти ей удар. Ось це і є нокаут. Коли ми свідомі і ми інформовані в нас є можливість відбити атаку.

Я не можу судити тих, хто не знає Христа, тих, хто не знає правди. Але на нас відповідальність розказати їм про це. Я бачу багато людей які виглядають як демонічні. І я не можу судити їх якщо вони досі не чули про Христа. Ми як віруючі можемо донести своїм ставленням що вони потрібні і вони не є сміттям. Ми не повинні боятись.

Краще зараз переступати через себе і говорити ніж чекати коли прийде час і ми пожаліємо що мовчали. Бог дав нам правду, відкрив нам істину і ми є ті хто маємо це являти людям. Ми маємо бути відважні в істині і доводити її.

Церкві треба нагадувати що вона має покликання.

Summary
Пильнуйте Проповідь на тему пропаганди гріху в Європі
Article Name
Пильнуйте Проповідь на тему пропаганди гріху в Європі
Description
Проповідь про готовність християн протидіяти гріху і його пропаганди яка йде з Європи до нас. Важливість стояти проти ворога
Author
Publisher Name
Церква у Львові Явлення Христа
Publisher Logo