Служіння церкви львів

Служіння церкви львів

церкви львів

Ісус Христос прийшов на землю для виконання певного завдання, кінцевим результатом якого було смерть, воскресіння і спасіння людей. Саме ці спасені люди утворили церкву і продовжили Його служіння. Що ми розуміємо під “служінням”: це служіння Богу, яке виражає нашу любов до Нього і поклоніння, а також служіння людям як це робив Ісус. Він, будучи Царем, не сидів на престолі як земні царі, оточені слугами, але жив серед людей і допомагав їм практично. Він бачив людей як овець, котрі не мають пастуха, який би піклувався за них і тому страждають. Саме тому він настановив у церкві служителів п`ятикратного служіння – апостолів, пасторів, вчителів, пророків і євангелистів,(Ефес.4:11)  а також наділив людей дарами Духа Святого (Римл.12:6-8)

            Служіння Ісуса, і отже Церкви Львів полягало в наступному:
   Вчення, проповіді. Ісус вчив людей як бути успішними, що є в житті важливіше і більш цінне ніж задоволення матеріальних потреб – життя вічне з Богом, знати Самого Бога, а не про Бога, віра, прощення, мир в серці, любов до ближнього та ін. Яка користь людині, якщо вона здобуде ввесь світ, а душу свою занапастить? Або що дасть людина взамін за душу свою? ( Матв. 16:26 )
 В житті кожного з нас виникає багато глибоких запитань, на які має відповідь лише Бог. Відвідайте недільне богослужіння нашої церкви і ви зустрінетесь з Живим Богом, Який сказав:” Де двоє – троє збируться в Ім*я Моє там Я посеред них” (Матв. 18:19). Вас чекає тепла атмосфера, проповідь слова Божого на цікаві життєві теми, ви отримаєте підтримку і зустрінете нових друзів.
  Зцілення. Ісус зціляв і продовжує зціляти сьогодні людей від різних хворіб. Він сказав: Хто увірує і охриститься, буде спасенний, а хто не увірує буде засуджений. А тих хто увірує будуть супроводжувати ознаки…кластимуть руки на хворих і добре їм буде.( Мк. 16:16-19). Служителі нашої церкви моляться за зцілення людей і Бог зціляє, бо Він учора, сьогодні і навіки той самий. (Євр.13:10). Біблія вчить нас, що нам не потрібно хворіти, бо Христос забрав на хрест усі наші немочі і хвороби, і ранами Його ми уздоровлені (Ісаї 53:5). Коли Христос закликає взяти наш щоденний хрест і слідувати за Ним, то Він не каже взяти наші болячки, але покликання нашого життя. Покликанням Христа, кінцевою метою Його служіння на землі була смерть на хресті за гріхи людини і наслідки цих гріхів. Нам не потрібно йти на хрест і помирати від гріха і хворіб, але любити Бога і бути вдячними Йому за все, що Він для нас зробив, жити для Бога, служити Йому, прославляти Його.
  Звільнення від нечистих духів один із видів служіння людям в церкві Явлення Христа.Біблія нам показує, що саме ці духовні істоти (демони) часто являються причиною різних захворювань і негараздів в житті людей (страх, епілепсія, самогубство, смерть, неміч, гарячка, депресія, гордість та багато ін. Часто людина хоче позбутися шкідливих звичок, гріхів, але знову і знову робить те, чого в душі не бажає. Нечистий дух може спонукати чи заставляти людину до гріха і руйнувати її життя та життя близьких людей. Але це можна змінити, ви можете  отримати свободу і вибирати що Вам робити, а чого ні. Ісус сказав:  Коли Син, отже зробить вас вільними, то справді будете вільні (Ів. 8:36). Зверніться до Бога з проханням звільнити Вас, а також в служителів нашої церкви Ви зможете отримати консультацію і молитовну підтримку щодо звільнення і зцілення.
  Група порядку. Ці служителі утворюють дружну команду, яка відповідає за підготовку і проведення служіння щодо різних практичних питань ( порядок в залі, апаратурне забезпечення, створення комфорту і затишку тощо ).
  Дитяче служіння. Функціонує для дітей віком 5 – 12 років. Проходить у вигляді цікавих ігор і занять і дає змогу батькам в час богослужіння не займатися дітьми, знаючи що про них подбають.
  Домашні групи. Це особливий вид служіння, де члени церкви збираються групами до 12 чоловік посеред тижня вдома для спілкування, молитв,   запрошують друзів, знайомих, які бажають дізнатися більше про християнство, пізнати Бога, знайти нових друзів. На домашній групі вас чекає тепла, радісна атмосфера, кожен може поділитися своєю радістю чи проблемами, отримати пораду чи підтримку, братерську любов, пережити зустріч з Живим Богом. 
   Молитовне служіння.

   Молодіжна группа.

Leave A Reply