Pixel ID: 756683718049006 Спасіння та вічне життя у Христі Ісусі
+38098 659 2109 lvivchurch@gmail.com

Спасіння вічне життя людини

Спасіння та вічне життя

Спасіння вічне життяКожна людина живучи у цьому світі має своє покликання, котре вона може здійснити якщо бажає. Бог спланував для нас найпрекрасніший план і він є досконалим. Щоб увійти в цей план треба познайомитись з Самим Творцем, Хто задумав його. І перший крок у знайомстві це примирення з Богом. Чому? Бо Біблія говорить, що всі згрішили  і позбавлені Слави Божої. Тобто втратили спасіння та вічне життя. Тому бачучи це, Ісус прийшов на цю землю, щоб своєю жертвою заплатити за гріх людей і відкрити для них шлях до  прощення та життя вічного.

Тепер спасіння та вічне життя доступне кожному, хто бажає примиритись з Богом і слідувати Його заповідям. Є багато думок щодо цього і вони різні як і різні погляди людей на життя вічне та спасіння. Хтось думає це вигадки релігійних людей. Інші просто не вірять у життя після смерті. А хтось це питання покладає на відповідальність Самого Бога. Він вирішує і обирає кого спасати. Але біблія чітко говорить, що Бог вже все зробив для спасіння та життя вічного. Він післав Свого Єдиного Сина Ісуса Христа на хрест за наші гріхи. Тому людині не треба сперечатись з цією істиною, а прийняти її та повірити в те, що говорить Слово Боже. Почути цю істину можна через проповіді у церків.

Якщо Ви бажаєте отримати прощення гріхів, помоліться щиро цією молитвою до Бога:
“ Боже, я визнаю, що є грішником. Прошу пробач всі мої гріхи в ім`я Сина Твого — Ісуса Христа. Від цього моменту я віддаю своє життя і майбутнє в Твої руки, будь моїм Господом і Спасителем. “
Бог обіцяє, коли ми каємося в наших гріхах, то Він пробачає нас і більше не згадує нам наших гріхів. Якщо Ви помолилися цією молитвою, – від цього моменту, — Ви — дитя Боже. Ваше ім`я записане в Книзі Життя і гріхи прощені. І як кожна новонароджена дитина потребує батьківської любові і опіки, так і духовно народжена людина. Ми радо приймемо Вас в духовну християнську сім`ю — церкву. Залиште повідомлення пастору або приходьте на служіння християнської церкви “Явлення Христа” у Львові.